Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

Cenuşăreasa

 

Ni se întâmplă deseori ca un outfit, o bijuterie, un accesoriu să ni se pară prea simplist, ori dimpotrivă, prea bogat ca să îl putem asorta corespunzător. Ce facem în acest caz? De obicei pur şi simplu abandonăm ideea sau îl cumpărăm şi nu îndrăznim să îl purtăm. Însă, peste căteva zile ne întălnim cu o prietenă, care tocmai poartă bijuteria respectivă, şi culmea, arată superb. Pe lângă sentimentul adânc de invidie, avem şi o părere de rău, fiindcă am fost prea descurajate ca să încercăm ceva nou, ieşit din zona noastră de confort. Urmează goana după accesoriul dorit, în speranţa că mai e pe stoc în magazin. Aşa am păţit şi eu în cazul Cenuşăresei mele.

Când a apărut pe pagina web de la eBiju acest colier, mă gândeam astfel: prea roz, mă deranjează lanţurile şi franjurile, prea multe cristale ... Peste câteva zile însă, m-am întâlnit cu designerul de la eBiju, care purta acest colier, în combinaţie cu o bluză de mătase roz-crem. Arăta fenomenal! În sfârşit, m-am hotărât, mi l-am cumpărat şi eu. De atunci, nici nu mai ştiu cu câte ţinute l-am combinat: cu bluză neagră semitransparentă, cu decolteu drept; cu bluză neagră din mătase; cu bluză cu decolteu rotund, cu rochie cu decolteu în V sau cu un sacou de catifea şi bluză albă. La shopping, la party, la locul de muncă, la întălniri romantice, la plimbare ... rar se întâmplă să nu fie practică Cenuşăreasa mea roz.

Bine, nu merge chiar cu orice ai în dulap, de exemplu un tricou e o alegerea puţin neobişnuită în combinaţie cu acest colier, dar s-ar putea să obţii un look ieşit din tipare dacă eşti o fire non-conformistă. Un look precum cel din imagine, exemplul ideal al spiritul tineresc al secolului XXI. 

Cu câteva zile în urmă am purtat-o la locul de muncă cu un top multistrat roz, pantaloni tip fustă albi şi cu pantofi cu toc mulaţi pe gleznă.

Aş minţi dacă v-aş spune că nu m-au durut picioarele spre sfârşitul zilei ... dar, pentru frumuseţe trebuie să suferi din când în când. Degeaba, cu unele ţinute este un MUST purtarea tocurilor. De exemplu la o rochie mini, dacă nu ai avut norocul să fii înzestrată genetic cu picioare lungi, tocurile sunt obligatorii. Acest colier roz cu cristale poate fi îmbinat în acest look, deoarece îi dă o notă de culoare, el devenind piesa principală a acestei ţinute minimaliste.

La o plimbare cu o prietenă l-am purtat cu o rochie ultramarină ... DA, am stârnit puţină invidie, şi am atras priviri curioase. ;)

Un sfat: ţinuta era frumoasă din cauza tonalităţii asemănătoare, deoarece geanta şi talpa pantofului cu toc aveau un ton uşor de roz-crem.

Are un efect plăcut şi combinat cu nuanţe mai vibrante. Cuminţit cu un ton pastelat, poate deveni un accesoriu cu tentă exotică. Am combinat verde, galben şi roz. Piesa de rezistenţă de această dată sunt pantalonii cu imprimeu floral, care are toate culorile enumerate şi face o legătură între bluză şi accesorii.

Culorile şi formele trebuie combinate cu grijă. Colierul nu poate fi combinat cu orice tip de decolteu. Însă acestă bluză, cu decolteu rotund merge perfect în combinaţie cu colierul cu flori.

Încet-încet se apropie zilele toride şi serile calde, aşa că am testat deja un alt outfit în faţa oglinzii: colierul meu preferat cu rochia cu tentă exotică, plină cu imprimeuri florale. Culorile accesoriilor sunt asortate cu rochia, ea este piesa de "legătură" în această compoziţie.

 

Colierul devine o continuare tridimensională a impriemului de pe rochie. Un outfit bogat şicolorat, pentru doamnele cu încredere de sine.

Weekendul trecut l-am încercat şi la ştrand, punctul de pornire fiind şi în acest caz rochia, mai ales că are decolteu în V. Acest tip de decolteu ne permite cel mai bine să accentuăm forma acestui colier.

 

De multe ori mă regăsesc în simplitate. Dar şiîn acest caz colierul floral schimbă atitudinea chiar şi a unei ţinute minimaliste; combinat cu o rochie din dantelă, devine o pată placută de culoare, care "îmbunătăţeşte" acest contrast.

 

Pentru shopping am optat pentru o combinaţie interesantă, florală şi cu influenţe grunge. Sacoşa din velur şi jeanşii rupţi sunt cuminţite de kimono-ul floral, sandalele elegante şi colierul Cenuşăreasă. Astfel, outfitul este unul comod dar în acelaşi timp e şi în vogă, acest stil grunge romantic fiind prezent în modă în ultimii ani. Colierul completează perfect decolteul închis al kimonoului.

Acest colier poate folosit la orice ocazie! Combinat cu grijă, desigur. În cazul de faţă, cu un outfit perfect pentru festivalurile de muzică din această vară.

Acest outift este dovada că putem purta roz, fără să cădem în excese şi fără a ne alinia la clişeul de ţinute "all pink". Să stiţi, ele doar distrug imaginea culorii roz...

În orice caz, în această vară sunt la modă imprimeurile şi motivele florale. De fapt, în fiecare vară pot fi la modă, depinde doar în ce formă sunt abordate de designeri.

De această dată au optat pentru imprimeuri cu flori imense: impriemul e foarte aglomerat, cu flori de mărimea unei pălmi, cu mici pauze care intensifică contrastul. De exemplu Maison Martin Margiela (John Galliano este designerul principal) au creat o geacă de piele împodobită cu motive florale rezultatul fiind o piesă de rezistenţă.