Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

  Daria Bercea photoshooting

- making of edition -

 

Daria Bercea make up

A început a doua campanie de vară eBiju, aşa că ne-am întors cu o ediţe nouă de "photo shoot" şi momente haioase de backstage! Modelul acestei campanii este Daria Bercea,  o tânără frumoasă de 18 ani, cu o faţă extrem de expresivă care aduce mult cu faimoasa actriţă Angelina Jolie.

Make-up-ul a fost realizat de Larisa Bianca, care ne-a fost şi model în cataloagele anterioare. Lucrează profesionist, iar faptul că ne cunoaştem de multă vreme a permis să avem o atmosferă deschisă, presărată cu poveşti şi glume, şi bineînţeles make-up-ul rezultat a fost unul pe măsură.


Dariei îi place să pozeze şi a fost plăcut surprinsă să afle că echipei din backstage i se părea izbitoare asemănarea dintre ea şi actriţa Angelina Jolie.

Daria Bercea eBiju august 2019

Daria Bercea August 2019

 

Shooting Daria Bercea ebiju august 2019
Daria Bercea shooting ebiju august 2019

Daria Bercea eBiju AUG 2019 2

Un shooting presupune multă mişcare din partea tuturor, după cum se vede şi în videoclipurile de mai jos. Poziţionarea luminilor, a modelului, a bijuteriilor, toate detaliile contează pentru obţinerea cadrelor perfecte.

 

După mai multe ore de pozat, poziţiile pot deveni repetitive, aşa că echipa din backstage intervine pentru ca totul să iasă bine în poze şi să scoatem în evidenţă toate bijuteriile purtate de model.

Photo shooting Daria Bercea ebiju 2019

Photo shooting Daria Bercea august 2019
Daria Berea shooting ebiju 2019


Viaţa de model: sunt momente când ai timp de un selfie, sau când trebuie să aştepţi după decizii importante. În cazul de faţă, care să fie următorul set pozat.


Shooting ebiju Daria Berea august 2019

Shooting ebiju Daria Bercea aug 2019

 

Ne place mult wet look-ul, ajută ca pozele să aibă o atmosferă de vară şi un aer mai exotic. Aşa că, Daria a fost supusă unei schimbări de coafură, iar între timp am avut şi un vizitator binevenit, colegul "de bază": motanul Tigris :).

Photo shooting Daria Bercea 1

Photo shooting Daria Bercea august 2019
Daria Berea shooting ebiju 2019

 

Aşteptăm cu nerăbdare să aflăm care bijuterii vă plac cel mai mult. Nouă ne plac toate (dar bineînţeles fiecare avem preferate personale). Răsfoieşte catalogul pentru a alege bijuteriile potrivite ţinutelor tale de vară.