ebiju.ro magazinul tau de bijuterii on-line
cos cumparaturi 0
Cosul dvs. este gol!
Cum fac comanda

Magazinul nostru virtual este deschis non-stop pentru Dumneavoastra, astfel aveti ocazia oricind sa ne vizitati si sa cumparati.

Prin telefon puteti contacta eBiju de Luni pana Vineri intre orele 9.30 - 17.30

Preturile produselor contin TVA, dar nu contin costurile de transport.

In functie de marimea comenzii eBiju acorda discounturi la pretul transport, pretul acestuia putand ajunge si la 0. In formularul de comanda sunt afisate atat pretul de pornire cat si pretul cu discountul aplicat cat si valoarea discountului in procente.

Pentru a veni in ajutorul clientilor, produsele noastre au fost impartite pe categorii, dar puteti efectua o cautare si prin folosirea unui cuvint-cheie.

Speram ca veti gasi produsele pe care le cautati.

Dupa ce ati gasit produsul pe care doriti sa-l cumparati, puneti-l in cosul Dvs. virtual prin apasarea butonului:

.

Pentru a finaliza si a ne trimite comanda, va trebui sa mai completati un scurt formular online, in care veti specifica datele de livrare si facturare.

Dupa trimiterea comenzii ve-ti fi contactata telefonic pentru confirmarea adresei si a totalului de plata.

Contactarea telefonica se face in cel mult 24 de ore de la trimiterea comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica respectiv a zilelor de sarbatoare legala, cand contactarea telefonica se face in prima zi lucratoare care urmeaza zilelor amintite mai sus.

La inregistrare, va rugam acordati atentie introducerii corecte a datelor Dvs., astfel vom putea evita problemele cauzate de datele eronate.

Va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile afisate de pe aceasta pagina.

In momentul plasarii unei comenzi prin magazinul on-line ebiju.ro al firmei eBiju Srl. fiecare client recunoaste ca a citit si a inteles toate informatiile puse la dispozitia sa in aceasta sectiune a site-ului.

Pe langa informatiile din paginile de mai sus recomandam cumparatorilor nostri consultarea site-ului Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului.