ebiju.ro magazinul tau de bijuterii on-line
cos cumparaturi 0
Cosul dvs. este gol!

Set brăţări Tucan Colorat

(cod: 7690)
29.5 Lei
ADAUGĂ LA FAVORITE
COMPARĂ
Descriere bijuterie

Set brăţări alcătuit din trei brăţări, două dintre ele fiind prinse împreună printr-un element metalic decorativ, iar a treia putând fi purtată şi în combinaţie cu alte brăţări sau pe mâna opusă. Cele două brăţări sunt formate din câte un şirag de cristale faţetate, unul negru şi celălalt vişiniu, pe suport elastic. De elementul metalic decorativ care le împreunează este atârnată o figurină metalică în formă de papagal tucan. Figurina este piesa de rezistenţă a acestei brăţari dând un efect colorat şi contrastant brăţării. Papagalul tucan este acoperit cu email alb, negru, oranj, violet şi galben neon.
A treia brăţară este din piele ecologică albă cu ţinte metalice aurii rotunjite.
Lungime brăţări cristale: 17 cm
Lungime brăţară piele ecologică: 17.5 + 3 cm
Lngime papagal: 2.2 cm

Papagalul tucan este o pasăre tropicală şi sub tropicală, nativă în Sud Mexico, America Centrală şi în zona Caraibe. Are ciocul supradimensionat în comparaţie cu corpul, şi este de obicei mai colorat ca şi restul corpului. Tucanul simbolizează relaxare şi pace, într-un cuvânt paradis.
Un set de brăţări exotice, perfect pentru a atrage privirile în vacanţa din această vară. Contrastul dintre culorile papagalului are un efect vesel şi atrăgător.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata