Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

Promoții parteneri

Un cadou cu ocazia zilei tale de naştere

Cu ocazia zilei tale de naştere poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%.


  Înscriere reprezentant nou

Pentru fiecare reprezentant nou pe care l-ai înscris poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Produsul cu reducere poţi să îl alegi doar în momentul în care reprezentantul nou înscris are deja o comandă achitată. Promoţia este valabilă 2 luni începând din momentul înscrierii noului reprezentant.


 Promoţie Valentine's Day

De Valentine's Day îţi poţi alege un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 29 ianuarie până în 14 februarie.


  Promoţie Mărţişor

De Mărţişor îţi poţi alege un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 20 februarie până în 1 martie.


 8 Martie - Ziua Femeii

Cu ocazia zilei de 8 Martie poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 28 februarie până în 8 martie.


Sărbători Pascale

Cu ocazia sărbătorilor Pascale poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 2 aprilie până în 16 aprilie.


1 Mai

Cu ocazia zilei de 1 Mai poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 20 aprilie până în 1 mai.


  Promoţie de vară

Cu ocazia promoţiei speciale de vară poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 5 iulie până în 19 iulie.


 Black Friday Promoţie de Black Friday

Cu ocazia promoţiei Black Friday poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 4 până în 15 noiembrie.


  Promoţia de Crăciun 

De Crăciun poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 7 decembrie până în 31 decembrie.


 

* Produsele cu reducere oferite in cadrul promotiilor prezentante mai sus, nu sunt luate in calcul la discountul general al comenzii in care sunt adaugate.
* Produsul cu reducere poate fi adaugat la comanda din pagina de detaliu a comenzii folosind 'Formular adaugare produse promotionale', unde se alege tipul promotiei si se introduce codul produsului dorit.

* In 'Formular adaugare produse promotionale' anumite promotii pot fi selectate doar in perioada de valabilitate a promotiei respective.

De exemplu, 'Promotia Valentine's Day' va aparea in lista de promotii doar incepand cu 1 februarie si este eliminata din lista de promotii disponibile dupa data de 14 februarie.