Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii
Fustă mini boho chic
Fustă mini boho chic
Fustă mini boho chic
Fustă mini boho chic

Fustă mini boho chic

(cod produs: 8341)
42.5 Lei

Fustă mini boho chic confecţionată dintr-un bumbac subţire şi uşor, cu un imprimeu etno în nuanţe de bordo, negru, alb. Fusta mini prezintă în talie un elastic lat maro, peste care este fixată central o bucată de piele maro ecologică ovală, cu şiret textil maro tip corset nefuncţional. Modelul imprimeului dă impresia unui degrade care începe în partea de sus de la alb şi se termina în partea de jos cu negru.


Lungime aprox: 50 cm,
Compoziţie: 100% bumbac,
Mărime: universală
One Size (XS, S, M)


Stilul boho chic este o combinţie între cultura hippie şi stilul boem, un mix care a avut parte de o ascensiune rapidă mai ales printre vedetele de la Hollywood. Celebrităţi precum Sienna Miller, Kate Mos sau Mary-Kate Olsen fiind câteva dintre vedetele care au adoptat stilul boho chic şi au făcut-o cu succes. Stilul boho în materie de haine poate părea aparent dezorganizat şi fără reguli dar privit mai îndeaproape se observă o anumită atenţie spre detaliu. Stilul boho permite asortarea mai multor imprimeuri, forme şi palete cromatice.


Fusta mini boho chic poate fi combinată cu cizme îm stil cowboy, sandale tip gladiator şi cu topuri simple în nuanţe uni sau pentru cele mai îndrăzneţe cu un alt tip de imprimeu sau material texturat. Fusta poate fi accesorizată cu coliere lungi sau cu chokere în stil boho cu floricele.

Lungime: 50 cm

COMPLETEAZA ACEST LOOK
Brăţară neagră cu floare roz-aurie
Brăţară neagră cu floare roz-aurie
4.54 Lei 13 Lei