Nyissa meg az ékszerlistát
Online ékszerüzlet ékszerek

Akciók képviselők részére

Ajándék a születésnapod alkalmából

Születésnapod alkalmából kiválaszthatsz egy ajándék terméket amelyre 40%-os árkedvezményt kapsz.


 Új képviselő regisztrálása

Minden általad újonnan regisztrált képviselő után, akinek már van egy kifizetett rendelése, kiválaszthatsz egy terméket amelyre 40%-os árkedvezményt kapsz. Az akció 2 hónapig érvényes az új képviselő regisztrációjától számítva.


Valentin napi akció

Valentin nap alkalmából kiválaszthatsz egy terméket amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció január 29-től február 14-ig érvényes.


  Tavaszköszöntő akció

Tavaszköszöntő alkalmából kiválaszthatsz egy terméket, amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció február 20-tól március 1-ig érvényes.


 Március 8 - Nők napja

Március 8. alkalmából kiválaszthatsz egy terméket, amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció február 28-tól március 8-ig érvényes.


Húsvéti ünnepek

Húsvéti ünnepek alkalmából kiválaszthatsz egy terméket, amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció április 2-től 16-ig érvényes.
Május 1
Május 1 alkalmából kiválaszthatsz egy terméket, amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció április 20-tól május 1-ig érvényes.

Nyári akció
 
Speciális nyári akciónk keretén belül kiválaszthatsz egy terméket, amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció július 5-től július 19-ig érvényes.

 
Fekete Péntek Fekete Péntek
 
Fekete Péntek alkalmából kiválaszthatsz egy terméket, amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció november 4-től 15-ig érvényes.

Karácsonyi akció

Karácsony alkalmával kiválaszthatsz egy terméket amelyre 40%-os az árkedvezmény. Az akció december 7-31 között érvényes.


* A fent említett akciók más kedvezménnyel nem vonhatóak össze.

* Az akciós termékeket a rendelésnél lehet kiválasztani, a 'Válaszd ki a promóció típúsát' résznél. A kiválasztott termék kódját beírod az ennek megfelelő ablakocskába.

* Az akciós termékek hozzáadásának űrlapján az akciók csak a megadott érvenyességi időszakban jelennek meg.
Például: A Valentin napi akció február 1-én jelenik meg és február 14-e után eltűnik az akciók listájáról.