ebiju.ro magazinul tau de bijuterii on-line
cos cumparaturi 0
Cosul dvs. este gol!

Colier perle şi cristale 'Alb-Negru'

(cod: 8046)
24.5 Lei
ADAUGĂ LA FAVORITE
COMPARĂ
Descriere bijuterie

Colier perle de sticlă albe şi cristale cubice negre faţetate aşezate sub formă de şirag simplu. Colierul 'Alb-Negru' prezintă un design interesant în partea din faţă: perlele albe alternează cu cristalele cubice negre şi cu elemente metalice aurii încrustate cu cristale albe.


Diametru perle: 0.8 - 1 cm


Colier perle şi cristale 'Alb-Negru' - puncte forte


Contrastul dintre diferitele materiale ale colierului este punctul maxim al acestui colier, astfel perlele de sticlă albe împreună cu cristalele cubice negre şi elementele metalice aurii cu cristale albe dau un aer preţios şi elegant acestei bijuterii. Contrastul de culori alb-negru este şi el unul foarte atractiv.


Perlele de sticlă - elogiu al feminităţii


Din cele mai vechi timpuri femeile au fost atrase de perle şi continuă să fie doar că în prezent au descoperit moduri noi de asortare al acestora. Astăzi perlele pot fi purtate de la ţinute opulente până la ţinute sport. Dar indiferent de ţinuta la care este asortată perla va rămâne un simbol al feminităţii şi al rafinamentului.


Colier perle şi cristale 'Alb-Negru' - ocazii de purtare


Colierul de perle albe şi cristale negre este uşor de asortat unei rochii elegante negre, oferind un strop de contrast ţinutei 'all black'. Deasemenea poate fi asortat unui sacou din tweed multicolor sau alb negru. Poate fi purtat ori la birou ori la o conferinţă la care trebuie să fiţi îmbracată într-un stil office.


 


 

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 41 + 10 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata