ebiju.ro magazinul tau de bijuterii on-line
cos cumparaturi 0
Cosul dvs. este gol!

Cercei soldăţel "Spărgătorul de nuci"

(cod: 7146)
9.99 Lei
ADAUGĂ LA FAVORITE
COMPARĂ
Descriere bijuterie

Cercei soldăţel "Spărgătorul de nuci" din perle de sticlă roşii şi albe, hematit şi cristale albe şi roşii. Cerceii sunt formaţi din 2 perle, roşu şi alb, 3 cristale, un inel decorat cu cristale albe şi două pietre hematit. Diametru perlă roşie: 1.2 cm.

Hematitul este un mineral frecvent întălnit, format din oxid de fier. Culoare lui poate fi foarte variată, de la oţel gri la aproape negru, poate avea accente de culoare brună, roşiatică sau chiar roşu. Hematitul este mai greu ca fierul pur, dar este mult mai fragil. Se crede că reduce stresul şi consolidează magnetismul personal, creşte optimismul şi curajul.

Cerceii soldăţel "Spărgătorul de nuci" au fost creaţi de designerii de la eBiju în spiritul Crăciunului, cu inspiraţie din piesa de balet de Piotr Ilici Ceaikovski. Hematitul simbolizează curajul şi puterea soldăţelului din această poveste minunată.

Cerceii pot fi un accesoriu interesant al ţinutei de Sărbători. Vă vor sublinia firea jucăuşă şi visătoare şi pot spori sentimentul serii de Crăciun.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 5.6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata