ebiju.ro magazinul tau de bijuterii on-line
cos cumparaturi 0
Cosul dvs. este gol!

Brăţară Greek Mood

(cod: 7315)
24.5 Lei
ADAUGĂ LA FAVORITE
COMPARĂ
Descriere bijuterie

Brăţară multişirag în formă de spirală, formată din mărgele de howlit turcoaz cu irizaţii aurii, sidef alb în formă de tub circular, perle albe de sticlă şi elemenete neregulate de culoare aurie metalizată. (Diametru mărgele howlit: 0.8 cm, Diametru perle: 0.6 cm)
Datorită formei de spirală, brăţara are o mărime universală şi este uşor de ajustat şi de purtat.

Brăţara Greek Mood duce cu gândul la însorita Grecie, la cladirile albe care oferă protecţie împotriva soarelui, cu accente de albastru care contrastează cu cerul ca de cerneală.
Stilul grecesc este predominat de simplitate, minimalism şi luminozitate, caracteristici care se regăsesc şi în setul Greek Mood în conceptul simplist şi minimalist al formelor şi luminozitatea dată de culoarea albă predominantă şi de turcoazul senin. Accentele de auriu din set simbolizează bogăţia şi eleganţa bijuteriilor greceşti.

Materialele naturale precum piatra howlit şi sideful stimulează inspiraţia şi actul de creaţie. Stălucirea sidefului fascinează din cele mai vechi timpuri, iar scoicile şi perlele sunt un simbol al bogăţiei şi al rafinamentului.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata