ebiju.ro magazinul tau de bijuterii on-line
cos cumparaturi 0
Cosul dvs. este gol!
Garantia produselor
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Pentru a beneficia de acest drept clientul trebuie sa returneze produsul in starea si ambalajul in care acesta i-a fost livrat. Nu sunt acceptate produse care prezinta semne evidente de utilizare.

Utilizarea si intretinerea bijuteriilor fantezie

Bijuteriile fantezie sunt alegerea corecta atunci cand dorim o podoaba deosebita la un pret rezonabil care nu reprezinta un efort financiar deosebit ca si in cazul bijuteriilor din materiale pretioase.

Diferenta majora intre bijuteriile fantezie si bijuteriile clasice e data de materialul din care sunt facute.

Avantajul folosirii altor materiale decat cele din categoria metalelor si pietrelor pretioase este atat pretul care e semnificativ mai mic cat si diversitatea materialelor care pot fi folosite ajungand la modele deosebit de frumoase care pot concura cu orice bijuterie din materiale scumpe.

Dezavantajul e creat de faptul ca materialele folosite au o rezistenta mai mica la actiunea factorilor externi, deci trebuie sa le folosim cu atentie.

In continuare veti gasi cateva sfaturi pentru protectia bijuteriilor fantezie, usor de urmat pentru a va putea bucura de ele un timp indelungat.

  • Nu expuneti bijuteriile la contactul cu apa sau aburi. Oricum nu are rost sa le purtati cand faceti dus, cand gatiti, spalati vase sau intrati in bazin.
  • Pastrati bijuteriile intr-un mediu uscat (nu le lasati in baie ...).
  • Nu folositi bijuteriile atunci cand doriti sa va faceti cu crema, deodorant, parfum, va puneti o masca sau cand sunteti la cosmetica.
  • Asteptati ca parfumul sau crema sa fie absorbita de piele inainte de a va pune bijuteriile.
  • Nu expuneti bijuteriile la chimicalele folosite in gospodarie.
  • Nu tineti toate bijuteriile amestecate in acelasi loc. Tineti fiecare piesa in cutiuta sau plasuta proprie. Evitati astfel sa se agate, sa se rupa, sa se zgarie. in plus va va fi mult mai usor sa alegeti in fiecare zi ce doriti sa purtati.
  • Curatati din cand in cand bijuteria folosind sapun, apa calduta apoi stergeti si uscati repede bijuteria. Folositi materiale moi care sa nu zgarie bijuteria.

In cazul in care au aparut probleme acoperite de garantia eBiju clientul poate cere inlocuirea produsului, sau in cazul in care acestuia nu este pe stoc isi poate alege un alt produs la acelasi pret, ori la pret mai mare platind doar diferenta.

Daca produsul acoperit de garantie nu mai e pe stoc iar clientul nu doreste inlocuirea lui cu a unui alt produs, eBiju SRL va restitui clientului in intregime contravaloarea produsului, in maxim 30 de zile de la data cand eBiju reintra in posesia produsului acoperit de garantie

Pentru a beneficia de garantie clientul trebuie sa contacteze telefonic sau prin email(ambele afisate pe site) eBiju Srl, apoi sa trimita produsul la adresa de corespondenta O.P. 9, C.P. 91, Oradea, Bihor

Costurile de transport nu vor fi decontate de catre eBiju Srl. acestea revin in seama clientului.

Clientul are obligatia de impacheta corespunzator produsul cand este retrimis catre eBiju. Impachetarea corespunzatoare presupune cutii de carton sau cel putin plicuri speciale cu bule de aer.

Va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile afisate de pe aceasta pagina.

In momentul plasarii unei comenzi prin magazinul on-line ebiju.ro al firmei eBiju Srl. fiecare client recunoaste ca a citit si a inteles toate informatiile puse la dispozitia sa in aceasta sectiune a site-ului.

Pe langa informatiile din paginile de mai sus recomandam cumparatorilor nostri consultarea site-ului Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului.